Main Page Sitemap

Last news

Untuk mulai trading, Anda cukup menekan tombol F9 di keyboard atau mengklik kanan pada layar Market Watch, kemudian pilih New Order. Namun berbeda lagi dengan..
Read more
Perché utilizzare le Opzioni Binarie One-Touch? Nel nostro esempio apriremo una posizione al rialzo. Investi con il broker m utilizzando una delle strategie Forex presenti..
Read more
Clavel : "Soy tu esclavo". Cada flor tiene un significado propio y expresa un sentimiento diferente. Es el resultado del acorde armnico entre el..
Read more

Teknik scalping forex 5 minit


teknik scalping forex 5 minit

kita Scalper? Sebelum ker teknik King Scalper, bia saya bebel sikitttt lagi. Stop lose ikut keadaan, jika anda buat layer tidak perlu SL, tapi kalau single post saya cadangkan gunakan SL 30 pips.(saya tidak gemar guna SL dengan teknik ini)ape-ape hal korang practice jew dulu baru nampak macam kantor forex jakarta mana. Prinsip dasar: Trade dengan menggunakan chart 1 minute, dengan mempertimbangkan chart 5 minutes untuk menentukan posisi buy/sell. Share your opinion, can help everyone to understand the forex strategy.

Teknik scalping forex 5 minit
teknik scalping forex 5 minit

Syarat untuk open posisi: arah EMA chart 5 minutes EMA chart 1 minute. Cek chart 5 minutes terlebih dahulu. Contohnya bisa seperti ini. Dengan Teknik King Scalper anda boleh scalp 10-15 kali sehari jika mampu ngan setiap TP adalah dari 10-15 pips mengikut market ngan wining ratio 70-80.Loss trade tetap ada, dan harus u lumrah trading. Atau kita ni jenis Swing Trader? Buat pertama kalinya, saya ingin memperkenalkan berkongsi Teknik King Scalper kepada trader-trader di CG ini. Teknik scalping ini saya tidak ciplak kat mana2, sebab ini adalah hasil dari penelitian saya sendiri dalam Forex ini sejak terjerumus beberapa tahun, siapa cakap kita kena harapkan orang luar untuk create teknik ta orang Malaysia pun boleh. Anda tahu anda trader jenis aper? Pasang indikator EMA 20 period di kedua chart, dan jejerkan 2 chart dengan posisi yang paling nyaman Anda lihat.

Biasanya, trend trading ini hanya identik dengan trading jangka menengah-panjang, bukan untuk scalping. Diberi akal untuk berfikir. Waktu News, elakan trade ketika news hendak release.


Sitemap